Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »

Gefeliciteerd voor alle pups van Chloe met hun eerste verjaardag!

Fam. Bel - 25-07-2013 - 07:18

 

Hallo allemaal,

Leuk dat er verhalen van broers en zussen van Samu bijgekomen zijn. Bijzonder leuk dat Tirza een goede neus heeft, daarin lijkt ze op haar broer. Samu heeft er ondertussen 4 lessen bij Henk opzitten en doet het over het algemeen erg goed. Het lezen van zijn lichaamstaal blijft lastig, mede omdat hij door het volwassen worden ook ander gedrag laten zien. Met Samu ben ik ook aan het trainen bij hondenclub t Haartje in Amersfoort en binnenkort hebben we examen. Ook bij deze training [knpv zoekhonden] moet Samu zijn neus goed gebruiken.
Naast het trainen is het gewoon een heerlijke hond, met een fijn karakter. Speelt graag met Barra, onze teef, die 10 jaar wordt...1 dag voordat Samu 10 maanden is. Behoorlijk verschil, maar een fijne combinatie.

Vandaag met beiden naar een boerenmarkt geweest en weer genoeg bewonderende blikken; wat mooi, wat luisteren ze goed. Genieten!
Gister met Samu in het bos [stuk waar ze niet los mogen]het volgen aan de lijn, tijdens het passeren van andere honden aan de lijn, geoefend. Oef..dat ging nog niet helemaal soepel. Daarmee gelijk duidelijk waar nog aan gewerkt moet worden.
Grtjes Dorine
Op de foto behendig worden op een speeltoestel bij Ruigenhoek [Utrecht]

Dorine - 20-05-2013 - 15:21

Hierbij de foto :)

Sylvia Zandbergen - 18-05-2013 - 21:14

Hoi Anet,
Leuk al die foto's van jullie pups wat zijn ze al groot ! Hoorde van Inge dat jullie ook komen met het U.V. Examen . Gezellig :)
Groetjes,
Harold en Sylvia
En poot van Shendor zoals je ziet zich aan het voorbereiden ;)

Sylvia Zandbergen - 18-05-2013 - 21:07

Mo en "zus lief" Soleil hebben elkaar gevonden!!
Een groot succes, die twee bij elkaar. Qua uiterlijk en karakter lijken de dames erg op elkaar. Soleil is iets groter als Mo en zit wat voller in de haren. Daarnaast veel energie, heerlijk ondeugend en af en toe blaffen om iets voor elkaar te krijgen. Zo begint Mo te mopperen als ze erg moe is en nog een knuffel van ons wilt hebben. Hoe zo een beetje verwend!!
We verheugen ons om zondag 26 mei andere briards te ontmoeten. Zal vast een hele happening zijn!!

Groetjes Gea, Chris en Mo

Gea en Chris - 15-05-2013 - 10:03

 

Hallo Chris-Jan en Anet,

Dit bericht had ik eerst naar het e-mailadres gestuurd, maar het kwam terug (mailbox vol). Hierbij de 2e poging met dit keer maar 1 foto i.p.v. 3.

Op de site zag ik dat jullie de informatie van alle pups van ChloŽ hadden verzameld; erg leuk!! Hoe gaat het met jullie Douchka? Mooi om te zien dat ze erg op Tirza lijkt, maar je ziet ook duidelijk verschillen.

Hierbij dan een update van Tirza. In en rond huis is het een fijne hond; ze luistert dan heel goed en met onze Julian gaat het ook prima. Aad is veel met haar bezig en doet ook al wat "behendigheids"-oefeningetjes met haar.
Wat bij Tirza opvalt is dat ze een enorm goeie neus heeft! Ik heb me inmiddels aangemeld voor een proefles speuren bij Henk Bouwman- dat lijkt me echt iets voor haar!
Tegenover vreemden is ze in eerste instantie bang; we zeggen tegen visite dan ook dat ze haar maar moeten negeren. Na een poosje komt ze er dan voorzichtig naar toe en pas als iedereen besnuffeld heeft is het goed.
Buiten is ze enorm geÔnteresseerd in andere honden en bij de A-cursus snapt ze niet dat het spelen (zoals bij de puppycursus) nu echt voorbij is! Dus dat wordt hard werken om in juni het A-examen te halen!

Op de foto kunnen jullie zien dat Tirza al bijna net zo groot is als Julian, dus ze zal al wel groter dan ChloŽ zijn.

Hartelijke groeten,
Marjan

Aad van Berkel, Marjan Odink - 02-05-2013 - 19:27

Hallo ihr Lieben,wollten Euch mal viele GrŁŖe hier lassen.Hoffen das wir uns bald mal sehen.
T&T mit Bubba,Louis und Sushi

T&T - 21-04-2013 - 10:18

Hoi Chris en Anet,
Wat is jullie site weer mooi upgedated!!
Met onze Mo gaat het super. Is erg geliefd bij honden en mensen in het bos.Haar zusje Soleil moet ook af en toe in "ons" bos lopen, maar tot nu toe nog niet tegen gekomen. Zou wel leuk zijn!
Momenteel krijgen wij prive training. "Mo"kreeg teveel praatjes en dat kan natuurlijk niet.Na drie lessen gaat het al veel beter. De trainster is erg enthousiast over Mo. Vindt haar erg leergierig.

groetjes Gea en Chris + poot Mo

Gea en Chris Mazier - 06-04-2013 - 10:23

Dag Chris-Jan en Anet,
Even een berichtje van ons. Vandaag Bisou gewogen: 22.9 kilo. Gaat dus netjes (mooi slank, perfect en zo doorgaan, aldus GabriŽlle). We zijn dus begonnen met showtraining en beleven hier beide veel plezier aan. Het is heerlijk om zo met haar bezig te zijn.
Het gaat erg goed met Bisou. Het is een erg vrolijke en lieve meid en luistert nog steeds hartstikke goed, ondanks de leeftijd. In een doldrieste bui hoef ik haar maar ťťn keer te roepen en daar komt ze al aan stuiven.
Via mijn facebook kunnen jullie natuurlijk alle dagelijkse beslommeringen van ons wel volgen en de foto's. Feit is dat ik vanaf het moment dat ik haar in mijn armen had haar in mijn hart heb gesloten en ik had geen betere match kunnen krijgen! Wat hou ik zielsveel van die kleine schat!!!!!
Groeten, Anita en een vrolijke poot van Bisoutje

Anita Pop - 23-01-2013 - 01:47

Leerzame dag vandaag.....
Met Samu de stad ingeweest. Nu was dat uiteraard niet de eerste keer, maar wel de eerste keer Hoog Catherijne in. Op zich niet zo heel spectaculair, maar het zien van de roltrap was toch een hele nieuwe ervaring. Samu opgetild en samen met de roltrap naar boven. Dat ging prima, hij blijft rustig in je armen liggen, kijkt een beetje om zich heen en dat is dat. Daarna door de draaideur...ook nieuw en ook dat ging prima, Samu liep rustig met ons mee.
Toen nog even buiten over de boerenmarkt, heerlijke geuren van verse vis bij de Goede Vissers.....die overigens een leuke stek hebben vlak bij ChrisJan en Anet. http://ailand.nl/ je kan dit reclame maken noemen of...heel veel mensen kennis laten nemen van de fijne dingen van het leven ;-)
Na een dagje in de stad, waar ook het wandelen zonder trekken een goede oefening was, viel Samu in de auto in diepe slaap.

Groet van Seino, Dorine en een poot van Samu. Barra hadden we even thuis gelaten, Samu moest het vandaag even zonder haar steun doen.

Dorine - 04-01-2013 - 19:15


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »