Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »

Wij wensen jullie een sportief en gezond 2013 en heel veel hondenplezier

Liefs en heel veel pootjes

Inge en Jan en alle 4-voeters - 24-12-2012 - 15:30

Dag allemaal,
Deze week mocht ik naar de dierenarts. Ik had wat last van groeipijn en ik kwam ook een beetje veel aan. Maar ja, het eten smaakt mij ook zo lekker!
Ik weeg nu 20,4 kg (!!!!) Best veel, maar de dokter is erg tevreden over mij
Vanmorgen mocht ik samen met mijn vrouwtje naar de puppytraining. Deze keer zat er zo'n lekker luchtje in mijn neus dat ik het lastig vond om bij de les te blijven. En Buck, de herder is mijn grote vriend, die leidde mij ook erg af. Wat wel goed ging was de tunnel. Deze keer sjeesde ik er zo doorheen. Vorige week vond ik nog erg spannend en werkte ik niet zo goed mee.
Nu lig ik heerlijk op mijn nieuwe hondebed, gezellig naast mijn vrouwtje.
Poot van Mo en mijn baasjes Gea en Chris

Gea en Chris Mazier - 01-12-2012 - 17:43

Zoals beloofd heb ik even op jullie website gekeken,een mooi verzorgde website.Ik hoop dat jullie vandaag een kleine indruk heb gekregen van een puintraining bij ons.Wellicht mogen we ook eens een briard verwelkomen in onze groep.

vriendelijke groet Lucas

Stichting Reddingshond NL - 24-11-2012 - 15:24

 

Een verhaaltje over deze zondagochtend. Ik lig nog in bed, de trap naar boven is gebarricadeerd met een grote doos en toch wordt ik wakker doordat er een hond over mij heenloopt. Samu heeft toch een gaatje gevonden en staat weer boven. Afijn, snel douchen en honden uit. Daarna even wat buiten rommelen en als ik rustig met koffie ga zitten beginne Barra en Samu te spelen. Dit spel speelt zich meestal af op een groot kleed, maar Samu rent soms even weg en komt met grote sprongen terug om bovenop Barra te landen. Na een kwartiertje vindt ik het genoeg en roep Barra bij me. Onze vloer is eigenlijk te glad voor dit spel. Samu is nog niet klaar met spelen en pakt de bal met het touwtje eraan, dit schudt hij net zo lang tot de bal wel 'dood' moet zijn. Dan ontdekt hij een kong onder de stoel. Om daarbij te komen trekt hij zijn eigen kleed onder de stoel vandaan, en begint te 'graven', maar de bal ligt meer aan de andere kant van de stoel...dit snapt ie nog niet, maar ontdekt hij later. Tja, wat hij in zijn koppie heeft, zit niet in zijn kont. Als hij klaar is met de kong, wordt een ander kleed van de ene kant van de kamer naar de andere kant versleept. Daarna is het genoeg geweest, hij gaat water drinken en valt aan mijn voeten, naast Barra, in slaap. Heerlijk zůn ochtend, buiten nog een beetje mistig en uitzicht op koolmeesjes die eten halen, binnen spelende honden, kop koffie, blues muziekje en de krant. [foto Chloe,Samu en Douchka; briardwandeling okt 2012] Dorine

Dorine - 04-11-2012 - 09:12

Hallo Chris en Anet,
Met onze Mo gaat het goed. Ze groeit als kool en eigenlijk een beetje te! In drie weken is Mo 5 kilo aangekomen!! Qua belastbaarheid moeten we oppassen.
In het begin moest Mo erg wennen aan mensen en honden, maar dat gaat elke dag beter. De hondenclub vind ze geweldig, al zijn de oefeningen nog "abacadabra voor haar. Maar elke dag oefenen we. Dus .....!"
Thuis is Mo een grote bandiet. Is ondeugend en verlegd haar grenzen.
Al met al een heerlijke "meid"
Groetjes Gea, Chris en Mo

Gea en Chris Mazier - 31-10-2012 - 09:30

 

Hoi hoi,

Samu gister bij de dierenarts, 12,6 kilo

Vandaag bij een speeltuintje over de houten schommelbrug[meter of 6] gelopen achter Barra aan....stoer ding is het toch, zonder verblikken, beetje evenwicht bewaren want het schommelde best wel omdat Barra er echt overheen rent.

En het blijft een ijzervreter, de kam, de onkruidkrabber, ijzeren staafje wat ergens zwerft...maakt hem allemaal niet uit, sjouwt ie rustig me rond. Vandaag voor de 3e keer een spoortje gedaan en ook dat kwartje begint te vallen.

Tja begin me langzaam achter de oren te krabben; hoe kan ik daar nu 'niets' mee gaan doen....verspilling van talent!

Dorine, H5 van Barra en enthousiaste sprong op schoot van Samu

Dorine - 23-10-2012 - 18:51

Hallo Anet en Chris-Jan,
Hier even een berichtje uit Vlissingen.
Het gaat ontzettend goed met Jelle.
Hij is speels,nieuwsgierig en luistert al vrij goed.
De auto is geen probleem en hij slaapt al goed de nacht door.
Het is een verrijking in je gezin.
We beleven er zoveel plezier aan.
We hebben al aardig wat plaatsen met Jelle bezocht.
Strand,het stadje Veere en ook al bij een boer met schapen.
Hij reageert hier goed op.
We houden jullie op de hoogte.
Groetjes Geert en Gerda

G Bouwman - 18-10-2012 - 19:18

 

Onze Mo doet het geweldig knap. Vanaf het begin sliep ze s'nachts door. Is zo goed als zindelijk.
In het bos heeft ze kennis gemaakt met twee grote paarden. Reuze spannend, maar Mo ging op haar kontje zitten en bekeek de paarden met grote verbazing.
Regen vindt onze "dame"wat minder. Ze weet niet hoe snel ze naar binnen moet rennen.
Zaterdag 27/10 gaat ze naar puppycursus. Wordt vast leuk!!

Gea en Chris - 06-10-2012 - 08:56

Dag Chris-Jan en Anet,
Wilde even laten weten dat Bisou het super goed gaat hier bij ons. Ze is een ongelooflijk lief dier! Voor een plas/poepje speert ze al naar de achterdeur en wordt ze overenthousiast door ons beloond. In nieuwe situaties hersteld ze zich snel en blijkt een dapper hondje. Mn ouwe lobbes Bobby accepteert haar ook helemaal en zo zijn we allemaal prima tevreden! Het is een rijkdom zo'n heerlijke meid in ons leven te mogen hebben! Dank jullie wel.
Lieve groet van Anita en Denniz

Anita Pop - 04-10-2012 - 13:26

 

Hallo
Samu [Samoerai] voor sommige Herlot heeft het reuze naar et zin. Hij heeft al een aardige socialisatie tour achter de kiezen; Intatuin, Karwei, KvK (jawel Kamer van Koophandel) terras in de stad, wandeling door een donker bos, veel buren, kinderhanden, trampoline, stofzuiger, brommers en grote tractoren, NS perron. Idd wow! ook wij vinden het best veel, maar wat is het leuk! om weer overal naar toe te gaan met een pup en de verbazing op dat koppie te zien...'hoe ga ik daar nu weer mee om'. Samu is een lieve druktemaker, nieuwsgierig en ondeugend. Wij zijn super blij met hem. ChrisJan, Anet, Chloe en Pops bedankt! Tot 28 oktober bij de wandeling in Bussum...dan kunnen broer en zus weer lekker stoeien.

Dorine - 03-10-2012 - 23:32


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »